Un Adam olarak,
Faaliyet göstermekte olduğumuz dondurulmuş lavaş ve tortilla (sade,mor un,domatesli,ıspanaklı,karakılçık unlu),taze tortilla üretimi sektöründe;
Ürün çeşitlerimizin tamamında kullanmakta olduğumuz ürün bileşenlerini sağladığımız tedarikçi seçiminden,ürünlerimizin sevkine kadar tüm aşamalarımızda ürün güvenliği gereklilikleri,yasal gereklilikler ve Helal Üretim Kriterleri(OIC SMIIC 1:2019 Helal Gıda için gereklilikler) yaklaşımı içerisinde olmayı,
Çalışanlarımıza gerek ürün güvenliği gerekse helal gıda gereklilikleri konusundaki hassasiyetimizi,çalışmaları esnasında ürün güvenliği ve helal üretim gereklerine uygun çalışmaları ile bu anlamda dikkat etmeleri gereken hususları eğitim yoluyla vererek sürekli farkındalıkları artırmayı,
Üretim ve depolama alanlarımızda helal olan–olmayan hammadde ve yardımcı malzemeyi, helal olan ürün ve malzemelerden ayrı tutarak bir bulaşma riski yaratmamayı
Sürdürmekte olduğumuz Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi gerekliliklerine ek olarak OIC SMIIC 1 :2019 Helal Gıda için gerekliliklerine uygun koşullarda çalışmayı ve bu mantıkla çalışmalarımızı sürdürmeyi taahhüt ederiz
Genel Müdür