Kalite

Üretim sürecimizde inovasyonlar ve son teknoloji makine hatlarımızda el değmeden hazırlanan ürünlerimiz,uluslararası gıda güvenliği ve kalite yönetimi olan BRCGS standardına uygun şekilde sürdürülür. Hammaddeden, son ürüne kadar tam bir izlenebilirlik ile 12 aylık raf ömrü süresince, tüketicimize ulaşan ürünlerin takibini gerçekleştirmekteyiz

Reçetenin doğallığını artıracak ve raf ömrünü uzatacak çalışmalar yapmakla beraber tamamında kontrol sağladığımız soğuk zincir sayesinde ürünlerimizin ısıtıldığında “fırından yeni çıkmış” lezzetini korumaktayız.

Amacımız geleneksel tarifleri koruyarak,  hijyenik, güvenilir üretim yapmak ve sürekli ürün geliştirerek en iyisini müşterilerimize sunmaktır.